Waarom Opmaat?

Ontwikkeld om aan te sluiten bij de praktijk

Wie we zijn

We zijn als controllers, administratief medewerkers en programmeurs actief in verschillende sectoren. We zijn gewend om processen en administraties zo professioneel en efficiënt mogelijk in te richten. Daarbij zetten we automatisering en (zelf ontwikkelde) applicaties in.

In 2014 zijn we begonnen als controllers en financiële administratie bij een geherstructureerde cultuurinstelling. Dat was een kennismaking met een inspirerende sector en een goede match. In de daarop volgende jaren zijn we aan de slag gegaan bij meer cultuurinstellingen.

Wat we nastreven

Wij streven na dat elke organisatie zo weinig mogelijk geld en energie hoeft te steken in ondersteunende processen en administratie. Zij moeten zich kunnen richten op hun dienstverlening. In dit geval het verzorgen van cultuuronderwijs. Om dat te bereiken zetten wij automatisering en zelf ontwikkelde applicaties in.

Bij de start van onze dienstverlening was door de cultuurinstellingen al gekozen voor Cursief als oplossing voor de (leerlingen)administratie. Wij kwamen al snel tot de conclusie dat dit beter en efficiënter kon. Uit die eigenwijsheid is Opmaat ontstaan.

Wij stellen altijd enkele voorwaarden aan de applicaties die wij ontwikkelen en/of gebruiken.

De applicatie is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

De primaire dienstverlening is altijd leidend en niet de applicatie. Opmaat is ondersteunend en niet sturend.

Het vormt een betrouwbaar gereedschap voor de gebruikers en is eenvoudig aan te passen naar de wensen van de gebruiker.

De applicatie maakt de complexe dingen simpel. Opmaat verzorgt automatisch ingewikkelde lesuur en lesgeld berekeningen.

We zijn altijd in gesprek over verbeteringen, uitbreidingen en aanpassingen. Maar verliezen daarbij bovenstaande punten nooit uit het oog.

Meer vragen?

Heb je vragen over onze ervaringen in de cultuursector? Of bevind jij je in een vergelijkbare situatie? We komen graag in contact om onze ervaringen te delen!

Bel ons

(088) 227-27-27

E-mail ons

support@opmaat-toolkit.nl

Heb je tips of ideeën?

We staan altijd open voor tips en (opbouwende) kritiek. We geloven in samenwerken. Uit de praktijk komen vaak de beste verbeteringen en aanvullingen.

Laat het ons weten